18/04/2024

Nu știu dacă e-n ADN-ul unora, însă există mulți care pun mâna și iau ceva ce nu-i al lor. Pentru unii poate fi o boală, pentru alții un mod de viață, iar pentru unii este ultima soluție. Însă niciodată nu i-am înțeles pe ăia care fură din camerele de hotel. Mă, ai nevoie de mâncare, furi o pâine, ai nevoie de bani, dai o spargere la amanet și ciordești 3 kile de lanțuri. Însă ce naiba să furi din camera de hotel?
mare

Cele mai uzuale chestii care se bagă în geamantan, sunt prosoape hoteluri, lenjerii și halate. Evident, au fost cazuri în care s-a plecat cu TV-ul din cameră. Ba într-un caz, românii au schimbat un TV cu unul de plastic, o copie leită.
Mă întreb cât au stat să se gândească la treaba asta. S-au dus unii în recunoaștere, la hotel de 4 stele, cu TV LCD în cameră, au făcut ăia poze și le-au trimis acasă?

Și apoi ăștia d-acasă au creat unul la fel, sau l-au cumpărat de pe net, există la 100 lei bucata, apoi l-au pus în geamantan și-au luat aceeași cameră ca și complicii lor?
Sau au luat concediu vreo 2 săpătămâni, au văzut ce TV e acolo, au trimis poze, scheme acasă, apoi le-a adus cineva un geamantan cu TV-ul in el?

În alte cazuri, s-a întâmplat să se fure furtunurile de la chiuvetă! Cum mă nene, vii pe litoral cu cheia franceză în geanță iar la plecare furi furtunurile de la chiuvetă? Restul sunt pe inventar, se vede că le furi (sau că lipsesc), dar cum să pui mâna pe furtunurile alea? De ce ai face așa ceva? Nu-i un capăt de țară 7 lei unul, hai 15 lei amândouă.
cred că aici a fost o răutate din parte hoțului. Nu le-a furat c-ar avea nevoie neapărată de ele, ci ca să facă rău. Bine că nu le-a tăiat. Atunci era de-o nesimțire crasă. Așa, le-a furat.

Vouă v-a dat prin cap să furați ceva din camera de hotel? Un tablouaș, o față de pernă, un banal borcan? Eu nu m-am gândit niciodată să fur din camera de hotel ceva. Un TV, un mini frigider? N-am nevoie de ele. Prosoape și lenjerii? Ce fac cu ele?
În schimb, altele mi-au dat prin cap: cum să fac să mai stau câteva zile la hotel, sau cum să am masa asigurată. De câteva ori mi-a ieșit faza, de cele mai multe dăți, nu!

De exmplu, anul ăsta nu mi-a ieșit nimic astfel încât nsă plec pe litoral. Bine, nici nu m-am stresat mult, față de alți ani.

2 thoughts on “Ce mai fură oamenii?

  1. Am si eu un amic bun ce lucreaza la un hotel in straintate, ceva de lux. Au pus de curand ceva aparatura pe la iesirea din hotel și nu știu cum ca au depistat o gramada de oameni ce plecau de acolo cu sapunase, prosoape, lenjerii, fete de perna. :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.