01/03/2024

Dacă ți-ai plănuit să vizitezi castelul reginei Marii Britanii, bineînțeles, înainte de toate, ai nevoie de un mijloc de transport sigur și comod, ceea ce îți poate pune la dispoziție și Nicktrans.ro, prin intermediul agenției sale de transport persoane Romania-Anglia, veți ajunge în cel mai scurt timp posibil, după ce îți vei asigura bilete de călătorie la cele mai mici prețuri. Astfel călătorești comod, ieftin, rapid și sigur până în Anglia.

Pe lângă cursele naționale, ți se pun la dispoziție și curse internaționale către țările din Europa, printre care și Anglia, acolo unde fiecare rută de transport călători este realizată cu mijloace de transport cotate cu două și trei stele și care implicit dețin cele mai moderne facilități. Nicktrans dispune de autocare și microbuze cu o capacitate minimă de 9 locuri și de maxim 72 de locuri, însă și de remorci pentru bagaje, pentru a duce cu voi cele mai importante lucruri.

Orașe de vizitat cu Nicktrans

Nicktrans-6Șoferii profesioniști ai firmei Nicktrans se asigură mereu că cerințele clienților sunt respectate, efectuând popasuri dese pentru a face câteva cumpărături sau pentru a admira și fotografia peisajele unice ale Europei. Traseul pornește din Suceava și ajunge la destinație, în Anglia, parcurgând multe localități:

Bistrița – Cluj – Oradea – Borș – Budapesta – Gyor – Viena – Linz – Passau – Regensburg – Nurenberg – Wurzburg – Frankfurt – Bonn – Aachen – Liege – Bruxelles – Lille – Calais – Dover – Londra. În fiecare vineri îi găsești pe cei de la Nicktrans în parcarea Mall Suceava, de unde, la ora 11:00, pornesc în marea cursă pentru a te duce mai aproape de cei dragi sau pentru a ajunge la locul de muncă.

Plecările sunt săptămânale, atât din locația din Suceava, cât și din oricare alte agenții ale firmei. Însă, pentru a afla mai multe informații, poți trimite un mesaj prin formularul de pe pagina de contact sau telefonic.

SC Nicktrans SRL – Suceava este o societate înființată în anul 2004. Obiectul său principal de activitate este transportul intern și internațional de persoane. Firma asigură servicii complete de transport, inclusiv rezervări de bilete, asigurări medicale, consultanță gratuită, închirieri de autocare, comercializare de sejururi turistice etc.

Obiectivul acestei societăți este ca noi să ajungem în siguranță la destinația dorită, cu maxim de viteză și de confort.

Servicii oferite

Nicktrans ne pune la dispoziție întreaga gamă de servicii aferente unei călătorii fără griji:

– rezervări bilete de autocar sau de avion,

– asigurări medicale pentru călătorii în străinătate,

– informații turistice,

– comercializarea de produse turistice,

– sejur pe litoral, în stațiunile montane,

– tratament balneo-medical,

– tururi și circuite, scurte excursii,

– închirieri autocare, microbuze și autoturisme.

Dotări

Societatea dispune de șapte autocare clasificate cu cu două și trei stele. Ambele tipuri de autocare oferă condiții excelente de călătorie, diferența făcându-se doar prin prezența cotierelor pe partea stângă, respectiv dreaptă exterior autocar. Mașinile dispun de aer conditionat, sistem de încălzire independent, sistem audio-video, DVD, toaletă, bucătărie etc. Număr de locuri: 35–72.

Tipuri de autocare: Setra 328 DT, Scania Irizar New Century, Mercedes 350 Turismo, Temsa Opalin 10, Mercedes 404, Setra 215 HD. De asemenea, ne pune la dispoziție șase microbuze clasificate cu o stea, sau categoria I, cu sistem de încălzire independent. Număr de locuri: 9–20.

Tipuri de microbuze: VW LT 35 Maxi, VW Crafter, MB Sprinter 413, VW T4 Lang.

Bineînțeles, cu astfel de mijloace de transport, vei ajunge cu siguranță în Anglia și, dacă o vezi pe regină, întâmplător, spune-i că ideea de brexit s-a dovedit a fi nefericită…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.