20/05/2024

Sensibilitatea copiilor este un subiect care îi îngrijorează pe toți părinții. Mulți dintre copii se confruntă în primul an de viață cu eczeme, dermatite atopice, iar din pricina acestora există un disconfort ridicat.

Dermatita apare frecvent la copiii de până într-un an și, mai rar, în cazul adulților. Odată ce copilul tău începe să aibă pielea roșiatică, iar aceasta se transformă într-o eczemă, ca părinte, apelezi cât mai rapid la un medic pediatru specialist.

Doamna medic pediatru specialist, Ingrid Bălan, împreună cu tehnicianul nutriționist Dumitru Bălan, au dorit să pună accent pe apariția dermatitei atopice, dar și pe intoleranțele alimentare care vin la pachet cu aceasta. Cu o vastă experiență în domeniu – și datorită controalelor medicale efectuate de-a lungul timpului – au făcut-o ca dorința celor doi să fie una tot mai intensă, de a ajuta părinții în găsirea unui tratament natural potrivit pentru dermatite.

“Vindeca DAI” este o carte publicată, care are la bază experiența medicului pediatru specialist Ingrid Bălan, în parteneriat cu tehnicianul nutriționist Dumitru Bălan. Atunci când dermatita atopică, numită și iritația de pe suprafața tegumentului bebelușului tău, își face apariția, vei contacta un medic pentru efectuarea controlului. Dacă te afli în situația în care niciunul dintre tratamentele administrate nu se potrivește micuțului tău, să știi că poți alege o variantă nutrițională. Lecturând cartea “Vindeca DAI”, vei afla nenumărate informații noi despre modul de apariție a dermatitei atopice și despre alimentele care pot influența această afecțiune. Alege să fii informat în privința acestui subiect, despre alergii copii tratament!

Un procent destul de ridicat dintre copii, aproximativ 20-30%, se confruntă cu acest tip de iritație, care în cazul bebelușilor poate fi deranjantă. Dermatita atopică poate fi influențată de diverse alergii alimentare. Odată cu diversificarea alimentației copilului, există posibilitatea ca această dermatită să își facă apariția. Nu trebuie să te sperii; poți să contactezi în primul rând un medic pediatru, iar dacă tratamentul oferit de acesta nu dă rezultate, să știi că poți apela și la lectură, pentru a te documenta mai bine!

Informații esențiale despre alergii la copii și tratamentele disponibile

Informarea este esențială, mai ales atunci când observi că tratamentele medicale nu oferă soluția pe care o dorești. Variantele naturiste sunt mult mai accesibile, dar trebuie să le alegi pe cele potrivite cu ajutorul sfaturilor de la medic. Știm că sfatul unui medic este binevenit, mai ales pentru soluționarea dermatitei atopice. Accesând site-ul vindecadai.ro vei putea achiziționa cartea care îți va veni mereu în ajutor. Vei fi informat în legătură cu tratamentele medicale potrivite pentru copilul tău.

Dermatita atopică este o afecțiune care ar trebui să ne îngrijoreze, dar cu ajutorul medicului pediatru specialist Ingrid Bălan și cunoștințelor tehnicianului nutriționist Dumitru Bălan, vei reuși să găsești tratamentele care să limiteze dezvoltarea dermatitei atopice sau chiar a altor alergii. Astfel, copilul tău nu se va mai confrunta cu disconfortul oferit de eczemă. Este important să acorzi atenție acestei afecțiuni și să cauți soluții pentru a o gestiona corespunzător.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.