20/05/2024

Ca niciodată până acum România, putem câştiga rapid şi uşor la pariuri sportive, indiferent că suntem împătimiţi ai acestora sau începători în domeniu. În fiecare zi ni se pune la dispoziţie biletul zilei, ponturi pentru pariuri sportive în diverse variante. Sistemul e foarte bine gândit, totul pare a fi în avantajul nostru. Ei bine, cum putem câştiga la pariuri sportive? Ponturile.ro ne permite să achităm doar ponturile validate ca fiind câşigătoare, iar pentru cele necâştigătoare banii ne vor fi restituiţi în cont. Ce poate fi mai frumos decât să plătești biletul doar în cazul în care câștigi? Ca și cum te-ai duce la cinema sau la restaurant, ai mânca și ai vedea filmul, apoi plătești dacă ți-a plăcut. Dacă nu, “sănătate, bună ziua!
pariuri

Sigur, căutăm o variantă sigură de câştig şi ne-am cam săturat de toate ponturile şi recomandările oferite de prieteni şi de binevoitori de ocazie. Acum câțiva ani, un prieten era ahtiat după pariuri. Băîga bani în prostie și mă tot împingea și pe mine, că până la urmă i s-o schimba norocul. Nu avea niciun sistem, mergea la ghici. Acum s-a calmat. Știe de Ponturile.ro, care ne pune la dispoziţie soluţia perfectă: recomandări, ponturi şi pronosticuri realizate după studii ale clasamentelor şi evoluţiilor în cadrul diverselor evenimente sportive. Pariuri sportive de top, cu şansă de câştig sporită – ponturile.ro ne ajută să facem bani rapid din pariuri.

De multe ori am păţit ca biletul zilei să ne facă o surpriză, un bilet plasat cu evenimente multiple la care doar unul necâştigător a anulat întregul câştig. La ponturile.ro avem parte doar de suprize plăcute – plătim doar ponturile alese de noi care sunt câştigătoare, iar pentru celelalte primim banii investiţi înapoi în cont. Personal nu înţeleg cum vine asta, ce câştigă casa de pariuri, dar trebuie să alegem sistemul excelent oferit de ponturile.ro, pentru ca pariurile sportive să ne aducă doar câştiguri.

Reprezentativa naţională a României la fotbal a primit cea mai bună clasare din luna aprilie a anului 2000, în ierarhia FIFA, fiind pe locul 7 în lume. N-am înţeles pentru ce mari merite, dar România a fost cap de serie în momentul tragerilor la sorţi pentru preliminariile europene ale Cupei Mondiale ce se va desfăşura în Rusia, în 2018.  Iată cum se clasează şi oponentele României din viitoarea campanie de calificare: locul 25 Danemarca, locul 33 Polonia, locul 77 Muntenegru, locul  88 Armenia, locul 141 Kazahstan.

Un număr total de 13 echipe naţionale europene şi-au câştigat prezenţa la Campionatul Mondial. Calificarea directă va fi obţinută de fiecare dintre câştigătoarele celor nouă grupe preliminare. Locurile secunde din grupele preliminarii, respectiv cele mai bune opt echipe, vor disputa meciuri play-off eliminatorii şi astfel la turneul final vor mai pleca încă 4 echipe reprezentative. Rusia, ca ţară organizatoare, este calificată direct.

Sperăm la o evoluţie cât mai bună a reprezentativei naţionale, atât pentru Euro 2016 cât şi pentru Campionatul Mondial din 2018. Şi asta cu atât mai mult cu cât la nivele de cluburi, echipele româneşti n-au făcut mare brânză, în afara Astrei Giurgiu.

Marile noastre speranţe puse în Steaua (sau FCSB, dacă doriţi) s-au năruit, aceasta fiind surclasată pe propriul teren cu 3-0 de echipa din Rosenborg, care, fie vorba între noi, nu-i una dintre marile forţe din Europa. E o ruşine şi mulţi pun acest rezultat pe seama lipsei de experienţă a unui antrenor fără şcoală de specialitate, care nu şi-a luat nici măcar bacalaureatul. E adevărat, n-a jucat Rădoi pe teren, dar el a alcătuit echipa (sigur, din jucătorii pe care i-a avut la dispoziţie).

Poate fi parţial reală vina lui Rădoi, dar nu s-a numit singur în funcţia de antrenor al celei mai titrate echipe de fotbal din România. El doar şi-a supraevaluat posibilităţile şi norocul. Personal, cred că acest rezultat a survenit mai ales din cauza lipsei acute a unor fotbalişti de valoare în lotul Stelei. Probabil, nici cu Mourinho pe bancă, Steaua nu putea face mult mai mult decât cu Rădoi în tribună. Sigur, nu pierdeam la acest scor ruşinos, dar nu cred că ne puteam califica mai departe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.