26/09/2023

A început oficial sezonul de stat cât mai mult timp în natură. Ne plac diminețile răcoroase, ne plac serile târzii când ne delectăm în grădină. Cine are propria grădină poate fi considerat norocos. Un petec de iarbă te poate relaxa și te ajută să te conectezi cu tine, dar și cu natura. Este o terapie curată.

Desigur, dacă ai acest spațiu și îți permite să faci o amenajare, de ce să nu profiți? Descoperă DecoDepot – aici gasesti decoratiuni pentru gradina cu care poți înfrumuseța și mai mult locul. Îl poți face un colț de rai, de relaxare, astfel încât să corespundă cu preferințele tale.

Mai întâi de toate, de ce să îți bați capul cu asta? Pentru că vei trăi satisfacția și mai mare că ceea ce ai ales este fix pe placul tău. Pentru că nimic nu este mai încurajator ca un proiect creativ ca acesta. Și la final, când te bucuri de amenajare și îți petreci ore bune din fiecare zi în colțul de natură vei fi mai împlinit ca oricând. Așadar, cu ce începi?

Ghivece total diferite

Suntem obișnuiți cu ideea ca ghivecele să fie clasice, cele din cine știe ce material, rotunde. Ei bine, ce spui de ghivece în forme inedite? La Decodepot.ro vei găsi pe cele tip găleată, din piatră, cu rol decorativ. Cu alte cuvinte, mai mult decât scopul lor practic, acestea sunt și estetice. Silueta de femeie, un model de căsuță, tip coș sau pocal sunt doar câteva opțiuni de amintit aici. În funcție și de spațiul pe care îl ai la dispoziție poți alege ceva discret sau dimpotrivă, un ghiveci mare și impunător.

Cât despre plante, te poți juca cromatic și poți crea efecte uimitoare. Dacă crezi că timpul pe care îl ai nu îți permite să îngrijești florile adevărate, atunci recurgi la metoda flori artificiale. Până să spui că nu sunt de bun gust, descoperă-le pe cele de la DecoDepot. Sunt atât de bine create, reproduc fidel florile adevărate, încât cu greu îți dai seama de vreo diferență.

Suport de flori suspendat sau de masă

În grădină ar fi bine să domnească verdeața. Este  și motivul pentru care ne place să avem flori și plante peste tot. Alege ghivecele suspendate sau cele de masă ori chiar combină-le pe cele două. Inspiră-te de la DecoDepot și alege ghivecele pe tavă cu mâner spre exemplu. Adică varianta mai compacte, dacă spațiul nu îți permite altfel.

Relaxează-te! 

În grădină îți vei petrece timpul liber, te vei relaxa savurând cafeaua preferată sau citind câte puțin zi de zi. Adică locul perfect unde să îți faci micile plăceri. Așadar, nu uita de locul în care te vei relaxa. Chiar dacă nu vei decora cu mobilă complexă, ai nevoie cel puțin de un set de masă cu scaune pentru exterior.

Mic mobilier vei găsi și la DecoDepot. Poți comanda cele dorite din pagina oficială sau vizitează locația fizică dacă ești din Brașov.

Contact:

0771 079 952

comenzi@decodepot.ro

Str. Poienelor, nr. 8, Brașov

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.