Despre cât de nașpa e contabilitatea românească

“Ce obiective strategice avem în vedere? Cu ce efort vrem să realizăm o performanţă? Sunt direcţii care nu pot fi atinse fără o cuantificare rezonabilă şi reală cerută de anumite restricţii. A previziona corect un profit înseamnă a construi costuri aferente unor venituri posibile. În acest modul ne axăm pe costurile totale, pe o construcţie bazată pe concepte, elemente, clasificări şi studiu de caz.”

 

Asta e furată dintr-o carte încă neapărută.

Ce scrie acolo? Păi let me translate:

Ce obiective strategice avem în vedere? => Ne gândim sau nu? (Evident varianta 2).

Cu ce efort vrem să realizăm o performanţă? => Facem brandu’ mare ca Arnold, sau bem? (Iar varianta 2)

Sunt direcţii care nu pot fi atinse fără o cuantificare rezonabilă şi reală cerută de anumite restricţii. => N-am busolă, nu citim în stele. Prin osmogenoza rectificată vă spunem să ne faceţi cinste c-o bere de căciulă. Eu am 3 ca Axinte.

A previziona corect un profit înseamnă a construi costuri aferente unor venituri posibile. => Am un profit de 1 leu în portofel. Posibil…

În acest modul ne axăm pe costurile totale, pe o construcţie bazată pe concepte, elemente, clasificări şi studiu de caz. => Aicişa io m-aş axa pe o sticlă de rachie şi pe monetaru’ care mi-l ia Miss Teracota 2, cu ale sale ţâţe construite mişto. A se studia.

De aici rezultă clar: Suntem nişte beţivi slabi, cu bruma de bani furată de piţipoance ţărăniste. Ce contabilitate…

Hai România

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.