24/02/2024

Știai că este recomandat un consult anual? De prevenție mai întâi de toate. Este de responsabilitatea firească a fiecăruia să își facă analizele la intervale scurte de timp. Ca femeie, șții că acest lucru nu suportă amânare. Fie că este vorba de o problemă cronică, de dubii asupra stării tale de bine sau de un control de rutină, te poți programa oricând la clinica Hereditas pentru a beneficia de consult la medicul ginecolog.

Urmărirea evoluției sarcinii sau consult de rutină

Esti in cautarea unui ginecolog Suceava? Înainte de a concepe, este recomandat să îți faci analizele și să urmezi o rutină de îngrijire, pentru a pregăti organismul de perioada ce ar urma. Știai că este recomandat să consumi acid folic cu trei luni înainte de a concepe? Este ceea ce puține femei știu și fac. Încă de la primele săptămâni de sarcină primesc această recomandare, acest supliment fiind de bază pentru ca dezvoltarea fătului să fie una normală.

Acest exemplu ne demonstrează cât de important este să ții cont de fiecare etapă, să urmărești starea ta de sănătate, implicit din punct de vedere ginecologic. Fie că ești însărcinată sau îți propui acest lucru, poți apela la medicii ginecologi de la clinica Hereditas. De altfel, aici este centrul de excelență în ginecologie. Dotările clinicii sunt moderne, astfel încât în această unitate să te poți programa pentru un consult de urmărire a sarcinii sau să primești tratamentele necesare pentru fertilitate.

Cât despre cele care își doresc doar un consult de rutină, tot aici pot apela. Programările pot fi efectuate online sau telefonic.

Simptome alarmante

Când ar trebui să urgentăm o astfel de vizită la medicul specialist? Sunt situații care nu suportă amânare. Vorbim despre:

  • Scurgeri vaginale, sângerări genitale, disconfort lombar sau în zona ovarelor.
  • Istoric cu sarcini pierdute.
  • Menstră abundentă sau lipsa acesteia.

Sunt câteva din situațiile care necesită abordare medicală imediată. În alte cazuri însă este vorba de contracepție poate, situație care de asemenea implică consiliere, dar și consult ginecologic.

Programare la clinica Hereditas

Pentru cele interesate de o programare la clinica Hereditas pot face acest lucru mai simplu ca oricând, online. Serviciile medicale prestate sunt cu mult mai variate, de la cele ce țin de ginecologie până la ortopedie, pediatrie, recuperare medicală etc. Din pagina oficială aflăm de asemenea că aici este disponibil și fotoliul Emsella. După nașteri naturale sau ca urmare a îmbătrânirii, mușchii slăbesc și poate apărea situația deloc confortabilă, legată de incontinența urinară. O problemă medicală ce poate avea repercursiuni asupra vieții sociale de asemenea.

Tratamentul modern și revoluționar este fotoliul Emsella. Acesta elimină din ecuație intervenția chirurgicală. Practic pacienta stă în poziție confortabilă, în șezut și nu depune niciun efort. Medicul curant va recomanda câte ședințe sunt necesare pentru fiecare caz.

Clinica Hereditas este locul în care vei găsi tratamentul necesar pentru afecțiunile tale, dar de unde pleci  și cu o stare de bine, fiind tratată cu empatie. Detalii ai și pe pagina oficială.

Contact:

+40 330 408 407

office@clinica-hereditas.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.