18/04/2024

A ajuns România la nivelul unei țări de mâna a treia, furată din toate părțile. Polulația e cretină, nimeni nu face nimic, se complace în jegul în care am ajuns, iar mai-marii lumii fură tot ce se află aici. Mii de tone de aur, de argint, minerale, țiței, gaze naturale, orice. Totul se fură, fără ca noi măcar să știm.

Sunt adeptul câtorva teorii ale conspirației, iar nivelul actual la care am ajuns mă îngrozește la modul sincer. E greavă situația. Și stăm cu mâinile în sân, ca niște dobitoci, mințiți cu antema 3 și Caca-Cola.
În noiembrie 2014 am crezut, (pentru a câta oară oare?) că se va schimba treaba. Că vom ajunge și noi la nivelul Europei cu salariile. Evident, într-un an n-ai cum să faci așa ceva, să alungi 25 de ani de comunism democratic, deoarece în aia am trăit după revoluție.

Și-am făcut rahatul praf. Lighioana de Ponta, cercetat penal, e tot prim-ministrul țării, fapt nemaiîntâlnit nicăieri în kume!
În plus, tembelul de Iohannis, cel în care ne pusesem speranța, s-a dovedit a fi un dobitoc și jumătate, aprobând legi împuțite, create special anti-români. Asta în timp ce domnia sa, că o duce regește, se plimbă prin Caraibe, Paris, Vinena, peste tot în lume, numai concedii și vacanțe. Totul pe banii noștii, proștii lumii, românii!

M-am săturat! M-am săturat să fim o țară plină de șomeri și de muritori de foame, iar cei care au un loc de muncă, trudesc pe un salariu mizer, căruia îi sunt aplicate o mulțime de popreli: taxă de rahat, impozit pe mă-sa, TVA, impozit pe venit etc. Mâine poimâine vom plăti taxă la stat de fiecare dată când de vom cântări? Și ce facem dacă tragem doar o bășină, Doamne ferește? Pușcărie că am întinat aerul țării și am stricat atmosfera mai-marilor?

Acum e vremea unei revoluții. Una adevărată, iar după ce terminăm cu toți corupții din țară, să devenim stat militar. Nu arunca gunoi pe jos că nu-l ridică mă-ta. Amendă! Amendă pentru blocarea drumului, că toți idioții poluează aurul deoarece se plimbă singuri într-op mașipă de 4-5 locuri. Aș suplimenta autobuzele și metrourile și până nu scăpăm de poluare, aș băga ceva interdicții pentru mașinile care distrug tot stratul de ozon.
Însă sunt singur. Se mai strâng încă 10 să zic. Nu vom face nimic, deoarece vom fi priviți ca trăîdători. trădătorii sunt cei care aprobă legi anti-români, cei din conducerea țării. ei sunt adevărații trădători, iar pedeapsa pentru trădare este moartea! Așlinșa toate marionetele care ne conduc, făcând pe placul unora mai mari, cei din umbră.

Toți ați merita câte un glonț în frunte!
revolver-bullet-1366x768

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.