25/04/2024

In viata fiecaruia exista urcusuri si coborasuri, insa nu trebuie sa ne lasam coplesiti de incercari ci, din contra, este important sa cautam solutii pentru a le depasi cu succes. Locul de munca poate fi consumator de energie, la fel si viata de familie plina de noi provocari in fiecare zi- toate acestea pot crea un dezechilibru la nivel emotional.

Nu este nimic gresit in a avea uneori stari de tristete, deznadejde sau nervozitate intrucat prin natura umana suntem sensibili si este absolut normal sa ne exprimam trairile si sentimentele in propriul mod.

Insa, trebuie sa tragem un semnal de alarma in momentul in care starile negative se inrautatesc si simtim ca nu mai exista cale de iesire. Atunci este vorba, in mod cert, de o tulburare ce necesita o rezolvare prompta. Uneori nu este suficient sa cautam sprijin la o persoana apropiata, mai ales daca problema este mai grava. Recomandat este sa apelezi la serviciile unui psiholog, care te poate ajuta sa intelegi unde se afla problema, precum si propriile stari si cum putem scapa din aceasta situatie.

Daniel Ivan, psiholog cunoscut din Bucuresti, este persoana pe care o putem alege atunci cand echilibrul emotional este perturbat si care ne va sprijini pe parcursul intregului proces. La serviciile acestuia putem apela atat individual, cat si impreuna cu persoana iubita sau membri ai familiei, in functie de situatie. Haideti sa descoperim in cele ce urmeaza de ce si cand este indicat sa apelam la ajutorul unui psiholog.

Problemele de personalitate au acum rezolvare in cabinetul de psihologie

Lumea in care traim ne determina, nu de putine ori, sa intampinam probleme in ceea ce oriveste relationarea cu cei din jurul nostru. Spre exemplu, neincrederea in persoanele din jur poate sa ne afecteze vizibil la scoala, loc de munca sau in alte contexte. Neincrederea duce la numeroase suspiciuni ce dau nastere unei senzatii permanente de paranoia, iar in acest mod, cei din jur se vor indeparta de noi, incet cu incet.

Descopera aici un cabinet psihoterapeut bucuresti pentru a beneficia de sprijin cand apar problemele legate de personalitate. De asemenea, exista printre noi persoane care au traume ramase inca din vremea copilariei, cand lipsa parintilor plecati departe i-a facut sa dezvolte o stima de sine scazuta si o nevoie insetata de iubire permanenta. In acelasi timp, cei care au crescut departe de parinti resimt, chiar si atunci cand devin adulti, o constanta frica de a nu fi abandonati de catre cei apropiati. Iar abandonul se traduce atat prin relatia cu persoana iubita, cat si cu prietenii sau alti membri ai familiei. O astfel de problema afecteaza relatia de cuplu, iar daca nu este rezolvata aceasta va fi amplificata.

Si cei de la distanta pot beneficia de sedinte de psihoterapie

Pentru persoanele care nu locuiesc in municipiul Bucuresti, trebuie mentionat faptul ca psihologul Daniel Ivan pune la dispozitia pacientilor sai sedinte de terapie moderne, in regim online. Acestea necesita doar o conexiiune stabila la internet si o incapere unde predomina linistea pentru a nu exista elemente perturbatorii in timpul sedintei.

Este dovedit de cercetatori faptul ca terapia online este la fle de eficienta ca cea fata in fata, deci nu trebuie sa existe grija ca rezultatul nu va fi acelasi.

Asadar, sanatatea emotionala este importanta, iar atunci cand intampinam stari puternice precum stres sau anxietate este recomandat sa cautam sprijin in cabinetul psihologului.

Contact:

0761.600.020

contact[@]danielivan.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.