22/07/2024

In societatea actuala, confortul trebuie sa fie pe primul loc in viata fiecarei persoane, indiferent ca este vorba de locul de munca sau acasa. Din pacate, in goana nebuna de a dobandi succes pe care multi oameni il vaneaza, uita ce conteaza cu adevarat, mai precis propriul bine. Iar in acesta se incadreaza atat binele fizic, cat si cel emotional, cel spiritual, iar toate acestea se afla intr-o stransa legatura.

Intr-o lume tot mai digitalizata, care usureaza nu doar activitatile de zi cu zi, ci si cele de la locul de munca, trebuie luate in considerare si repercursiunile pe care mijloacele tehnologice le au asupra sanatatii umane, de multe ori fiind negative. Astfel, persoanele care desfasoara munca de birou este indicat sa aiba un mobilier modern, dotat cu accesorii care sa asigure confort in timpul multiplelor ore petrecute la munca. Insa pentru a echipa corespunzator biroul ai nevoie si de un magazin care sa iti furnizeze articole calitative si rezistente.

Astfel de articole poti gasi la StableDesk, magazin online ce pune la dispozitia clientilor sai produse calitative, care sa ofere o experienta placuta in fata computerului. Descopera in continuare cateva dintre beneficiile produselor de la StableDesk.

Transforma mediul de lucru intr-unul confortabil cu accesorii potrivite

Atunci cand ai un loc de munca care presupune statul la birou pentru ore in sir, poate momentan nu observi efecte secundare, insa pe parcursul trecerii timpului aceste avor fi vizibile. Fie ca este vorba de dureri de spate sau gat, trebuie sa stii ca acestea nu sunt cauzate doar de scaunul incomod, ci si de pozitia incorecta pe care o adopti in timpul lucrului. In ce sens te intrebi? Ei bine, pozitia incorecta poate fi cauzata de un monitor amplasat incorect, intr-o parte greu accesibila privirii sau la o distanta prea mare. De aici rezulta dureri cervicale, de spate sau gat.

Pentru a impiedica aparitia acestor situatii neplacute, poti alege suporturi monitoare, care permit o flexibilitate marita a computerului in pozitia dorita. Astfel, cu ajutorul unui astfel de suport, poti manevra monitorul in ce unghi doresti si il poti roti in functie de pozitia in care te afli. De asemenea, acesta este un accesoriu potrivit si pentru pasionatii de gaming intrucat acestia au nevoie de multa flexibilitate atunci cand se bucura de un joc fascinant.

Totodata, daca munca prestata necesita atentie distributiva, poti alege un suport de monitor cu doua brate, ideal daca dispui de doua calculatoare.

Cu doar cateva clickuri poti comanda suportul de monitor

Tot la capitolul tehnologie, au trecut vremurile cand petreceai ore in sir in magazine cautand articolele preferate. Acum totul se desfasoara cu doar cateva clickuri, chiar din confortul casei. Evident, exista persoane care adora sa petreaca timp prin locatiile fizice ale magazinelor, insa uneori programul incarcat nu permite acest lucru.

Din fericire, StableDesk propun o solutie optima de a te bucura de accesoriile favorite intr-un timp scurt. Mai exact, pe site-ul oficial gasesti nu doar monitoare, ci si alte accesorii cu care iti poti imbunatati experienta din fata computerului. Cu siguranta nu exista un birou confortabil fara un scaun ergonomic, care sa sustina o postura corecta a corpului si a coloanei vertebrale, ori fara un mousepad potrivit.

Asadar, StableDesk este locul unde poti gasi tot ceea ce iti trebuie pentru amenajarea biroului, in functie de preferinte, nevoi si de felul in care vrei sa arate imaginea finala. Atunci cand vine vorba de confort, trebuie sa alegi accesorii calitative, iar pe pagina oficiala gasesti mai multe detalii despre cum poti comanda.

Contact:

0762 972 628

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.