25/04/2024

Somnul dulce, mult aduce. Este extrem de important sa ne odihnim corespunzator, sa ne adunam fortele, sa ne incarcam bateriile. Spune-i cum consideri, efectul este acelasi. Este vorba despre una dintre nevoile de baza. Cu toate acestea, multi dintre noi subestimam acest ritual. Nu tinem cont cu adevarat de ceea ce inseamna nevoia de a ne simti bine in asternut.

Printre altele, pentru ca sunt importante toate elementele ce compun lenjeria de pat, conteaza si pernele. Iata, in randurile ce urmeaza, cat de important este sa folosesti pernele antialergice. Aici gasesti perne antialergice si iata de ce sunt practice si importante.

Perna antialergica este utila pentru ca…

Te vei intreba, probabil, ce are special o perna antialergica. Cei care sufera de diverse alergii respiratorii precum astm stiu mai bine. Cum la fel de bine stiu si cei care au adesea nasul infundat, din cauza unei rinite alergice, cei care se trezesc cu iritatii pe fata sau alte afectiuni conexe acestora. Cata importanta dam pernelor? Pentru ca este dovedit faptul ca acestea pot avea o mare contributie din punct de vedere al calitatii somnului.

Pernele, precum si asternuturile, atrag microorganismele. Asadar, solutia ramane sa schimbi perna cu una antialergica, sa optezi pentru cele care au continut antialergic. Te vor proteja de acarieni, actionand ca o bariera impotriva acestora. Alergenii care pot cauza probleme sunt in jurul nostru, greu de controlat in sensul de a-i elimina complet. Vorbim despre parul de animale, de mucegai, pole, ciuperci si bacterii printre altele.

Cum stii ca ar fi bine sa schimbi perna cu una antialergica

Daca ai observat si tu ca ai iritatii pe fata, ar trebui sa schimbi perna. Foloseste una antialergica. Vei gasi oferte la Coneltex. Fie ca este vorba de cele de dimensiuni standard, patrate sau dreptunghiulare ori poate cele decorative, cert este ca ai de unde alege ce iti place, de aici.

Pernele au nevoie totodata si de intretinere adecvata. Nu degeaba este recomandat sa schimbi si sa speli fata de perna saptamanal. Tine cont de asemenea de curatarea pernelor efective. In functie de eticheta produsului si de indicatiile pe care le ofera producatorul, le poti spala si in regim casnic.

Cum stiu ce perna este potrivita mine sau se ridica la inaltimea asteptarilor?

Uneori, platesti pentru ceva ce nu pare sa aiba calitatea corespunzatoare. Cum stii ca ai ales bine? E simplu, faci un test care ar putea fi relevant pentru justificarea pretului. Asadar, daca impaturesti perna in doua sau trei si ii scoti aerul, aceasta revine la forma sa initiala? Atunci e perna care iti va putea oferi suportul necesar.

Un alt test pe care il poti face este sa tii cont de greutatea pernei in cauza. Aceasta nu ar trebui sa aiba mai mult de 300 de grame.

Gasesti la Coneltex, producator de textile cu fabrica proprie in Suceava, varietate de produse, nu doar pernele antialergice. Sunt disponibile aici toate tipurile de textile de care avem nevoie pentru un somn placut, odihnitor. Acceseaza pagina si comanda!

Contact: office@coneltex.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.